”KALIBER STHLM hjälper företag med rekrytering/executive search” brukar jag och Susanne säga. – Men vi gör ju så mycket mer! Vi tycker om ett helhetsperspektiv och det innebär att vi gärna är med som HR-partner i igångsättningen – uppstarten av den nya medarbetaren eller det nya teamet. Vi vet att den första tiden på ett nytt jobb är väldigt viktig för hur motiverad och välkommen den nya medarbetaren känner sig och det i sin tur kan påverka hur länge personen blir kvar i företaget. När det gäller ledare finns vi där för att coacha under den första tiden för vi vet att det kan vara rätt skönt att få bolla med någon utanför företaget som har erfarenhet av både on-boarding och ledarskap.

Med nystart av en eller flera medarbetare blir det ju även en nystart för teamet. Det kan vara ett utmärkt tillfälle att göra en tidig insats för att snabbare lära känna varandra, varandras värderingar, respektera varandra och hitta glädjen i att samarbeta. Att samla teamet och guida in i utvecklande och motiverande övningar – är också en av våra favoritsysslor!

Eftersom både jag och Susanne är RMP motivationscoacher och verkligen gillar motivationsprofilen Reiss – vore det synd om ni missar att anlita oss till medarbetare/chefer som vill utvecklas, förstå sig själva eller sitt team bättre eller bara få lite ny inspiration. En del använder oss i Leadership och Talent review-process, andra i karriärrådgivning. Ni vet, förstår man sina grundmotiv och lär sig leva/jobba i linje med dessa går det att åstadkomma fantastiska saker och ha energi när man går hem på kvällen.

Sen har vi ju interim, second opinion, intervjuträningar, utbildningar mm och allt detta gör vi som din personliga HR-partner. Vi väljer att arbeta med ett visst antal företag åt gången för att alltid kunna leverera med kvalitet – och det är vi stolta över.

Så spela gärna på alla våra strängar för bästa möjliga helhetsupplevelse!

Ulrika och Susanne Bryhn, RMP motivationscoacher och Executive search partners på KALIBER STHLM