KALIBER STHLM

VÅRA ÖPPNA UPPDRAG

Våra öppna uppdrag

Våra öppna uppdrag som vi för närvarande söker lämpliga personer/kandidater till, hittar du nedan i kronologisk ordning. Om du tror att du är den personen eller känner till den personen- kontakta oss!
Vi har fler uppdrag som inte är öppna med respekt för kundens integritet.
Med hopp om ett snart möte!

Projektchef – SSM

Har du erfarenhet av projektledning inom bostadsproduktion och vill bli en av nyckelpersonerna för att skapa en bostadsmarknad för morgondagens urbana invånare? SSM noterat på Nasdaq, med säte i Stockholm växer och söker dig – projektchef som vill bli en av våra engagerade, kreativa medarbetare som gillar att samarbeta för att lyckas. Du blir den som strukturerat och affärsmässigt driver projektet från start till mål, och till din hjälp har du ett engagerat och proffsigt team.

Rekryteringsansvarig: Ulrika Petré – ulrika@kalibersthlm.com


HR Chef till IVL Svenska Miljöinstitutet

Vill du i rollen som vår nya HR Chef vara med och påverka framtidens hållbara samhälle? Är du en driven och ansvarskännande person med flera års erfarenhet av såväl operativt som strategiskt utvecklingsarbete, antingen i roller som HR Business Partner eller HR Chef. Har du erfarenhet från konsultverksamhet och känner dig hemma i en kunskapsintensiv miljö med kreativa och värdeskapande medarbetare. Då kanske du är den vi söker?

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


SSM söker Projekteringsledare

Har du erfarenhet av projektering inom bostadsproduktion och vill bli en av nyckelpersonerna i att skapa en bostadsmarknad för morgondagens urbana invånare?
SSM noterat på Nasdaq, med säte i Stockholm växer och söker dig – Projekteringsledare som vill bli en av våra engagerade, kreativa medarbetare som gillar att samarbeta för att lyckas.

Rekryteringsansvarig: Ulrika Petré – ulrika@kalibersthlm.com


Cooach söker dig ekonom som vill något annat

Har du flera års erfarenhet av redovisning? Är du nyfiken och vill arbeta med ett spännande utvecklingsprojekt, där du spelar huvudrollen?. Attraheras du av att själv kunna påverka din tid och dina arbetsuppgifter? Vill du ha lite mer magi i ditt arbetsliv? Då kanske du är en av de fem Affärscooacher som vi nu söker?

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


Erfaren Enhetschef till IVL Svenska Miljöinstitutet

Är du en målinriktad och coachande ledare med flera års erfarenhet, där du utvecklat både verksamhet och medarbetare. Har du arbetat inom något av områdena hållbart byggande, energi, avfall och återvinning samt politik och ekonomi, kanske i en konsultroll eller inom forskning. Vill du vara med och påverka framtidens hållbara samhälle? Då kanske du är den vi söker.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


Produktägare digitala kanaler ASSA ABLOY

ASSA ABLOY söker en produktägare med ansvar för utveckling och underhåll av koncernens interna och externa digitala kanaler. Det innebär ägaransvar och utvecklingsansvar för den nyligen lanserade interna digitala arbetsplatsplattformen, den externa webbplatsen www.assaabloy.com och koncernens sociala mediekanaler.

Med ditt engagemang och din initiativrikedom inspirerar du till att göra dessa kanaler centrala för ASSA ABLOYs interna och externa målgrupper och att utveckla koncernens digitala närvaro på bästa sätt. Du tillhör teamet Group Communications som omfattar fyra personer och rapporterar till chefen för Group Communications.

Rekryteringsansvarig: Ulrika Petré – ulrika@kalibersthlm.com


 

Junior CRM-specialist till UC – Kreditinformationstjänster (KIT)

Vill du vara en del av ett humant, gediget och ansvarsfullt företag, där du kan få utlopp för din ambitiösa, hungriga sida och samtidigt ha balans mellan arbete och fritid.

UC erbjuder dig en nyinrättad roll där du genom att säkerställa kvalitet i CRM och stöd till övriga användare av systemet får möjlighet att öka hela bolagets effektivitet och kvalitet och därmed förbättra lönsamheten. UC befinner sig i en spännande fas med stort fokus på försäljning och produktutveckling och siktar nu mot högre mål.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


System och Utbildningskoordinator/koordinator digital utveckling till Max Hamburgare

Max befinner sig i en period av stark tillväxt vilket innebär att vårt behov av att utveckla våra medarbetare är större än någonsin. Vi söker dig som har stort engagemang för utbildning och kan addera struktur och analys till vår utbildningsavdelning.Som system- och utbildningskoordinator hos oss har du ansvar för att underhålla och utveckla vår utbildningsplattform.

Rekryteringsansvarig: Ulrika Petré – ulrika@kalibersthlm.com


Redovisningsekonom – PrimeKey

PrimeKey Solutions AB arbetar med flera välkända företag och myndigheter med höga säkerhetskrav. Vi är stolta över att kunderna ger oss högt betyg gällande kvalitet i både lösningar och bemötandet hos våra medarbetare. Hos oss blir du del av en mångfaldskultur där vikten av balans mellan jobb och fritid är tydlig. När du besöker vårt kontor i Solna så slås du av en vänlig atmosfär med dedikerade och passionerade människor som alla vill göra skillnad.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.comkone

Rekryteringsspecialist – KONE

Är du en skicklig rekryterare med 2-4 års erfarenhet från hela rekryteringsprocessen, och som verkligen brinner för ditt uppdrag. Har du ett driv blandat med nyfikenhet att utveckla och påverka möjligheterna att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Då kanske du är vår nya medarbetare.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


Key Account Manager – Barilla Foodservice Team

Som KAM hos oss har du en kreativ roll med ansvar för att bygga upp och utveckla viktiga affärsrelationer med såväl befintliga som nya kunder. Du arbetar tätt med kunder i projekt som exempelvis kampanjplanering eller lansering och är ute på ett par kundmöten varje vecka. Till din hjälp har du ett kvalificerat säljstöd samt ett team och en driven och välkänd organisation. Din förmåga att arbeta i partnerskap med våra kunder och i teamet kommer ha stor påverkan på Barilla Foodservice´s totala resultat.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


Legal Counsel at ASSA ABLOY

This role offers a unique possibility for you who enjoy working as the link between the legal perspectives and technical innovation. The major scope of work for this role is contractual support, legal risk management and general legal advice related to the activities of Shared Technologies, both on strategic and day-to-day level. In addition, the work will also include support on data privacy issues.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


kone

Erfaren Rekryteringsspecialist

Är du en skicklig rekryterare med minst 5 års erfarenhet från hela rekryteringsprocessen, och som verkligen brinner för ditt uppdrag. Har du ett driv blandat med nyfikenhet att utveckla och påverka möjligheterna att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Då kanske du är vår nya medarbetare.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


uc

Gruppchef till kund- och säljprocess

Har du arbetat med säljcontrolling, varit medverkande och drivande i implementeringsprojekt gällande affärssystem och CRM. Vill du vara med och skapa förbättring, påverka och utveckla processerna som stödjer affärsutveckling och försäljning? Då kanske just du är den vi söker!

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


kone

Compensation & Benefit Manager

Projektdriven Compensation & Benefit Manager till KONE. Har du specialistkunskaper inom Comp & Ben, varit medverkande och drivande i större harmoniseringsprojekt gällande löner, villkor eller befattningsvärderingar?

Rekryteringsansvarig: Patrik Kvie – patrik@kalibersthlm.com


peopletransition

Ledarskapskonsult

Peopletransition söker de vassaste konsulterna inom ledarskap och utbildning, de som triggas av att utveckla och genomföra moderna pedagogiska utbildningar.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


finn-upp

Verksamhetsansvarig

Som Verksamhetsansvarig är du med och bidrar till en ny generation innovatörer och entreprenörer för framtidens arbetsmarknad – Visst låter det som en spännande resa?!

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


primekey

Developer

PrimeKey is looking for one or several Developers, both junior and senior candidates are welcome to apply. Depending on your background, skills and interests, the role and its content will vary.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


primekey

PKI Specialist

PrimeKey deploys large scale, open source, highly available and secure PKI solutions on demand. Traveling to expand the global usage of PKI is rewarding, yet hard work. Adaptation and continuous improvement is the key to our success.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com


primekey

Regional sales manager

Regional Sales Manager will be part of a small sales team with offices based in Stockholm. The role involves a lot of travel, as the company has international services and customers throughout; Europe, USA, Asia, Middle East and Africa.

Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

HR Chef - IVL Svenska Miljöinstitutet

Vill du i rollen som vår nya HR Chef vara med och påverka framtidens hållbara samhälle? Är du en driven och ansvarskännande person med flera års erfarenhet av såväl operativt som strategiskt utvecklingsarbete, antingen i roller som HR Business Partner eller HR Chef. Har du erfarenhet från konsultverksamhet och känner dig hemma i en kunskapsintensiv miljö med kreativa och värdeskapande medarbetare. Då kanske du är den vi söker? Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Projektledare - SSM

Har du erfarenhet av projektering inom bostadsproduktion och vill bli en av nyckelpersonerna i att skapa en bostadsmarknad för morgondagens urbana invånare? SSM noterat på Nasdaq, med säte i Stockholm växer och söker dig – Projekteringsledare som vill bli en av våra engagerade, kreativa medarbetare som gillar att samarbeta för att lyckas. Rekryteringsansvarig: Ulrika Petré – ulrika@kalibersthlm.com

Läs mer

Ekonom - Cooach

Har du flera års erfarenhet av redovisning? Är du nyfiken och vill arbeta med ett spännande utvecklingsprojekt, där du spelar huvudrollen?. Attraheras du av att själv kunna påverka din tid och dina arbetsuppgifter? Vill du ha lite mer magi i ditt arbetsliv? Då kanske du är en av de fem Affärscooacher som vi nu söker? Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Erfaren Enhetschef - IVL Svenska Miljöinstitutet

Är du en målinriktad och coachande ledare med flera års erfarenhet, där du utvecklat både verksamhet och medarbetare. Har du arbetat inom något av områdena hållbart byggande, energi, avfall och återvinning samt politik och ekonomi, kanske i en konsultroll eller inom forskning. Vill du vara med och påverka framtidens hållbara samhälle? Då kanske du är den vi söker. Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Produktägare digitala kanaler - ASSA ABLOY

ASSA ABLOY söker en produktägare med ansvar för utveckling och underhåll av koncernens interna och externa digitala kanaler. Det innebär ägaransvar och utvecklingsansvar för den nyligen lanserade interna digitala arbetsplatsplattformen, den externa webbplatsen www.assaabloy.com och koncernens sociala mediekanaler. Med ditt engagemang och din initiativrikedom inspirerar du till att göra dessa kanaler centrala för ASSA ABLOYs interna och externa målgrupper och att utveckla koncernens digitala närvaro på bästa sätt. Du tillhör teamet Group Communications som omfattar fyra personer och rapporterar till chefen för Group Communications. Rekryteringsansvarig: Ulrika Petré – ulrika@kalibersthlm.com

Läs mer

CRM-specialist till UC - Kreditinformationstjänster (KIT) till UC

Vill du vara en del av ett humant, gediget och ansvarsfullt företag, där du kan få utlopp för din ambitiösa, hungriga sida och samtidigt ha balans mellan arbete och fritid. Vi erbjuder dig en nyinrättad roll där du genom att säkerställa kvalitet i CRM och stöd till övriga användare av systemet får möjlighet att öka hela bolagets effektivitet och kvalitet och därmed förbättra lönsamheten. UC befinner sig i en spännande fas med stort fokus på försäljning och produktutveckling och siktar nu mot högre mål. Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

System och Utbildningskoordinator/koordinator digital utveckling till Max Hamburgare

Max befinner sig i en period av stark tillväxt vilket innebär att vårt behov av att utveckla våra medarbetare är större än någonsin. Vi söker dig som har stort engagemang för utbildning och kan addera struktur och analys till vår utbildningsavdelning. Som system- och utbildningskoordinator hos oss har du ansvar för att underhålla och utveckla vår utbildningsplattform. Rekryteringsansvarig: Ulrika Petré – ulrika@kalibersthlm.com

Läs mer

Redovisningsekonom – PrimeKey

PrimeKey Solutions AB arbetar med flera välkända företag och myndigheter med höga säkerhetskrav. Vi är stolta över att kunderna ger oss högt betyg gällande kvalitet i både lösningar och bemötandet hos våra medarbetare. Hos oss blir du del av en mångfaldskultur där vikten av balans mellan jobb och fritid är tydlig. När du besöker vårt kontor i Solna så slås du av en vänlig atmosfär med dedikerade och passionerade människor som alla vill göra skillnad. Rekryteringsansvarig: Ulrika Petré – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Projektchef – SSM

Har du erfarenhet av projektledning inom bostadsproduktion och vill bli en av nyckelpersonerna för att skapa en bostadsmarknad för morgondagens urbana invånare? SSM noterat på Nasdaq, med säte i Stockholm växer och söker dig – projektchef som vill bli en av våra engagerade, kreativa medarbetare som gillar att samarbeta för att lyckas. Du blir den som strukturerat och affärsmässigt driver projektet från start till mål, och till din hjälp har du ett engagerat och proffsigt team. Rekryteringsansvarig: Ulrika Petré – ulrika@kalibersthlm.com

Läs mer

Rekryteringsspecialist - KONE

Är du en skicklig rekryterare med 2-4 års erfarenhet från hela rekryteringsprocessen, och som verkligen brinner för ditt uppdrag. Har du ett driv blandat med nyfikenhet att utveckla och påverka möjligheterna att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Då kanske du är vår nya medarbetare. Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Key Account Manager - Barilla Foodservice Team

Som KAM hos oss har du en kreativ roll med ansvar för att bygga upp och utveckla viktiga affärsrelationer med såväl befintliga som nya kunder. Du arbetar tätt med kunder i projekt som exempelvis kampanjplanering eller lansering och är ute på ett par kundmöten varje vecka. Till din hjälp har du ett kvalificerat säljstöd samt ett team och en driven och välkänd organisation. Din förmåga att arbeta i partnerskap med våra kunder och i teamet kommer ha stor påverkan på Barilla Foodservice´s totala resultat. Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Legal Counsel - ASSA ABLOY

This role offers a unique possibility for you who enjoy working as the link between the legal perspectives and technical innovation. The major scope of work for this role is contractual support, legal risk management and general legal advice related to the activities of Shared Technologies, both on strategic and day-to-day level. In addition, the work will also include support on data privacy issues. Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Rekryteringsspecialist - KONE

Är du en skicklig rekryterare med minst 5 års erfarenhet från hela rekryteringsprocessen, och som verkligen brinner för ditt uppdrag. Har du ett driv blandat med nyfikenhet att utveckla och påverka möjligheterna att attrahera och behålla de bästa medarbetarna. Då kanske du är vår nya medarbetare.
Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Gruppchef - UC

Har du arbetat med säljcontrolling, varit medverkande och drivande i implementeringsprojekt gällande affärssystem och CRM. Vill du vara med och skapa förbättring, påverka och utveckla processerna som stödjer affärsutveckling och försäljning? Då kanske just du är den vi söker!
Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

C&B Manager - KONE

Projektdriven Compensation & Benefit Manager till KONE. Har du specialistkunskaper inom Comp & Ben, varit medverkande och drivande i större harmoniseringsprojekt gällande löner, villkor eller befattningsvärderingar?
Rekryteringsansvarig: Patrik Kvie – patrik@kalibersthlm.com

Läs mer

Ledarskapskonsult - Peopletransition

Peopletransition söker de vassaste konsulterna inom ledarskap och utbildning, de som triggas av att utveckla och genomföra moderna pedagogiska utbildningar.
Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Verksamhetsansvarig - Finn upp

Som Verksamhetsansvarig är du med och bidrar till en ny generation innovatörer och entreprenörer för framtidens arbetsmarknad – Visst låter det som en spännande resa?!
Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

PKI Specialist - PrimeKey

PrimeKey deploys large scale, open source, highly available and secure PKI solutions on demand. Traveling to expand the global usage of PKI is rewarding, yet hard work. Adaptation and continuous improvement is the key to our success.
Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer

Regional Sales Manager - PrimeKey

Regional Sales Manager will be part of a small sales team with offices based in Stockholm. The role involves a lot of travel, as the company has international services and customers throughout; Europe, USA, Asia, Middle East and Africa.
Rekryteringsansvarig: Susanne Bryhn – susanne@kalibersthlm.com

Läs mer