OM OSS

KALIBER Sthlm jobbar med ett hantverk som kräver långsiktiga och hållbara arbetssätt.

KALIBER STHLM är en avknoppning från Peopletransition AB som grundades 2008 i Stockholm. Som den personliga HR-partner vi är hjälper vi våra kunder att hitta, utveckla och behålla rätt kaliber i nuvarande och framtida medarbetare. Vi lyfter fram våra kunder och framtida medarbetare i att göra medvetna beslut där vårt bidrag är underlaget till beslut. Vi vill att våra kunder ska se att vår långa erfarenhet och stoltheten till vårt yrke skapar ett bestående resultat.

 

Vi matchar människor med rätt kaliber till våra kunders team så att företag kan fortsätta växa. Vi utvecklar ledare och medarbetare för att få individer och organisationer att nå sin högsta potential. Vi är alla stolta och ödmjuka att få äran att jobba med företagens viktigaste resurs- människan.


SE ÖPPNA UPPDRAG
 

Vår värdegrund

På KALIBER Sthlm är vår värdegrund inbegripet i alla perspektiv i kontakt med människor, mellan oss själva på KALIBER Sthlm, i mötet med kund och i mötet med kandidat.

Värderingar är styrande för hur vi beter oss, det ska synas i våra handlingar och uppträdanden. Ledorden är ”Gör inte som du säger, gör som du gör”. Vi ska tillsammans vara ett föredöme för vår omgivning och möta varje situation och människa på ett professionellt sätt. Vår värdegrund är:

1. Respekt och lyhördhet
2. Nyfiket ifrågasättande
3. Engagemang
 

Vår leveranssäkerhet bottnar i vår långa erfarenhet i att bygga nya team, ledningsgrupper och verksamheter, den har också ett stöd i att vi själva har varit verksamhetschefer och djup erfarenhet av mekanismerna i affärsdrivna företag.